Reine de Sabah

Natuurlijke schoonheid volgens eeuwenoude tradities

Onze Suus relaxt graag in een warm bad met geurende zeep, een lekkere scrub en voedend masker. Als ze zich daarna insmeert met crème of olie voelt ze zich net een koningin. En dat gevoel krijgt Hayate ook bij natuurlijke schoonheidsproducten die gemaakt zijn volgens eeuwenoude en bewezen tradities. Vandaar dat ze haar webwinkel heeft vernoemd naar de Arabische koningin van schoonheid en intelligentie: de Reine de Sabah.

 

Hayate, een Française met Marokkaanse roots, kwam als kind al in aanraking met verschillende culturen. De nieuwsgierigheid naar andere mensen, talen en gewoontes heeft haar interesse gewekt in fair trade producten; eerlijk en heerlijk tegelijk.

 

Haar doel is om schoonheidstradities uit elk deel van de wereld voor te stellen en te delen. Ze verkoopt momenteel de producten van Diar Argan,  Loren Kadi en Natura Siberica. Diar Argan is gespecialiseerd in Eco-gecertificeerde biologische Arganolie en Loren Kadi maakt producten volgens Ayurvedische recept. Natura Siberica is natuurlijke cosmetica op basis van biologische planten en kruiden. Deze merken zetten zich in voor de bescherming van het milieu, eerlijke handel en de strijd tegen de uitbuiting.

 

 

Reine de Sabah_shampoo Onze Suus Onze Suus Reine de Sabah masker Reine de Sabah_conditioner Onze Suus Reine de Sabah_balsem aftershavereine de sabah_gentle face peeling reine de sabah_vitamines_for_the_skin reine de sabah_vitamines-voor-haarreine de sabah_bath salt

 

Waarom past Reine de Sabah bij Onze Suus?

Het is zonde dat eeuwenoude kennis verloren gaat. We juichen het initiatief van Hayate dan ook toe: ons voorstellen aan natuurlijke schoonheidsproducten gemaakt volgens bewezen tradities.

 

Reine de Sabah is ook te vinden op Social Media:
Facebook
Instagram

 

Share Button