Lotika

Fair trade lifestyle

In de vrolijke shop van Jeannine Mathy vind je gave slippers, duurzame huis&tuin producten en trendy ondergoed. Alles fair trade gemaakt van 100% FSC natuur rubber of biokatoen en meestal voorzien van Max Havelaar keurmerk. Fair trade is voor Jeannine vanzelfsprekend want daardoor kunnen haar producenten een menswaardig bestaan opbouwen.

 

Fair trade 

Daarnaast verkoopt Lotika verzorgingsproducten gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten. Zoals lippenbalsem, handcrème en badthee. Badthee? Ja, je leest het goed! Niet om te drinken dus maar om te ontspannen in een vleugje harmonie of lustopwekkend aroma.

 

Verantwoord spannend

Na zo’n baddersessie kan een pakje duurzame condooms handig zijn. De Fair Squared condooms zijn driedubbel verantwoord: safe seks, een eerlijke betaling aan de rubberplanters en zorgzaam voor het milieu. Heel verantwoord en veilig, alhoewel…… Aroma Passion klinkt best spannend.

 

 

Lotika_ondergoed Lotika_duurzaam condoom Lotika_Badetee Lotika_Athletic schoenen Lotika_kruik met hoes Lotika_lavendel zeep Lotika_lipbalm lotika_bal ethletics Onze Suus

 

Waarom past Lotika bij Onze Suus?

Lotika heeft een compleet en verrassend assortiment fair trade producten in mode sport en verzorging. Het aanbod is met zorg is uitgezocht door Jeannine. Zij heeft zelf ervaren dat duurzame handel een verschil kan maken voor mensen in de Derde Wereld. Haar missie is om mensen een kans te geven om aan armoede te ontsnappen. Onze Suus steunt deze missie van harte.

 

Lotika is ook te vinden op social media:

Facebook, Twitter en Google+

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.