OpzijnPlek

Duurzaam speelgoed van waarde

Wat een verademing; een speelgoedwinkel waar je kan zoeken op categorieën zoals buiten spelen, avontuur, creatief, filosoferen of coaching.

 

Je eigen weg, je eigen plek

Sacha Grootenboer wil kinderen zelf laten ontdekken, beleven en ervaren. Kinderen moet zoveel waardoor er niet altijd voldoende ruimte is om je talenten te ontdekken. Vanuit haar visie is de webshop OpzijnPlek ontstaan. Vol materialen die kinderen de mogelijkheid geven om hun eigen weg te kiezen. Ga avontuurlijk buiten spelen met een zakmes, touwen, loep en bamboestokjes. Experimenteer met techniek of bouw constructies en maak spelenderwijs kennis met natuurwetten. Of laat je kind tot rust komen met een middagje knutselen en tekenen.

 

Duurzaam speelgoed

Naast uitdagend, educatief en avontuurlijk vindt Sacha het ook belangrijk dat alle aangeboden materialen duurzaam zijn. Crayon Rocks zijn ecologische sojawas krijtjes die de pengreep van kinderen verbetert. Ook heeft ze veel houten speelgoed voor jarenlang speelplezier.

 

Coaching

Je veilig voelen op je eigen plek is een voorwaarde om te kunnen groeien. Opzijnplek heeft diverse kaartensets, spellen en boeken voor ouders, leerkrachten en begeleiders. Leer je kind positief denken, maak zichtbaar wat gevoelens zijn met gevoelsmonsters of vertel een hartverwarmend verhaal.

 

opzijnplek_superbellen-feestpakket opzijnplek_kids-at-work-slackline opzijnplek_katapult-van-hout opzijnplek_stick-lets-dodeka-fort-kit opzijnplek_grimms-domino opzijnplek_crayonrocks-sojawaskrijtjes opzijnplek_spektro-elektriciteit-ontdekken opzijnplek_smartgames-iq-twist

 

Waarom past Op zijn plek bij Onze Suus?

Wij delen de wens van Sacha: een wereld waar iedereen de kans krijgt zijn eigen ontwikkeling vorm te geven op zijn eigen speciale en unieke wijze. OpzijnPlek heeft een verrassend aanbod speelgoed, boeken, spellen en ondersteunende materialen die kinderen ruimte geven voor persoonlijke groei.

 

Op Zijn Plek is ook te vinden op Social Media:
Facebook
Twitter
Pinterest

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.