Nukleus

Organisch katoen, eerlijk gemaakt

Ben jij wel eens op het platteland van India geweest? De kans is groot dat je de armoede daar nooit met eigen ogen zal aanschouwen. Onze Suus voelt zich vaak machteloos als ze de verhalen leest over vervuiling, uitbuiting en de gezondheidsproblemen van de boeren die katoen verbouwen. Onze behoefte aan (veel) kleding heeft negatieve gevolgen voor deze mensen.

 

Behoud van onze planeet

Gelukkig kunnen we daar iets aan doen! We zijn namelijk niet machteloos. Sterker nog, door te kiezen voor een alternatief van chemisch katoen draag je bij aan het verbeteren van onze wereld. Het ondergoed van Nukleus is gemaakt van organisch katoen dat verbouwd wordt met behulp van eeuwenoude technieken. De hardwerkende boeren hebben een beter leven door de overstap naar biologische landbouw

 

Kledingbranche positief veranderen

Frans gelooft in het merk Nukleus. Daarom verkoopt hij de boxers, slips en shirts voor heren en dames sinds kort in Nederland. Met gezonde duurzame mode wil hij de huidige manier van werken in de kledingindustrie veranderen.

 

Nukleus_ondergoed dames Nukleus_damesondergoed rood Nukleus_damesondergoed short Nukleus_damesondergoed Nukleus_hemd-ondergoed Nukleus__shirt Nukleus_ondergoed heren short geel Nukleus_boxer heren

 

Waarom past Nukleus bij Onze Suus?

Kijk daar houdt Onze Suus nu van! Niet wegkijken maar actie ondernemen. Wij worden blij van een initiatief als Nukleus. Met fijn ondergoed eenĀ een bijdrage leveren aan een beter leven. Dat wil toch iedereen?

 

Nukleus is ook te vinden op social media:

Facebook

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.