Prijsvraag Dr. Hauschka verzorgingsset

Loopt tot 15 december 2014

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op
verzorgingsproducten voor een stralende huid!

 

Onze Suus mag namens Dr. Hauschka twee pakketten weggeven.

De winkelwaarde is € 28,50 per stuk.

 

 

Onze Suus prijsvraag Dr. Hauschka rozentasje

 

Dit schattige rozentasje met producten uit het Dr. Hauschka verzorgingsconcept geef je vast graag cadeau aan je moeder, je zus, een vriendin of natuurlijk aan jezelf!

Maak kennis met het verzorgingsconcept dat bestaat uit drie stappen: reinigen, versterken en verzorgen. Het tasje bevat een reisverpakking van de Reinigingsmelk, een cosmeticaspons, een Gezichtslotion en een Rozencrème. Als je daarmee je huid ’s ochtends en ’s avonds verzorgt, leg je een goede basis voor een gezonde, stralende huid.

 

Het verzorgingsconcept bestaat uit!

Reinigingsmelk (30 ml) limited edition
Reinigingsmelk verwijdert vuil en make-up zonder de natuurlijke beschermlaag van de huid aan te tasten. De Reinigingsmelk is geschikt voor dagelijkse reiniging van de gevoelige huid. Het bevat harmoniserende, beschermende eigenschappen om irritatie en roodheid te kalmeren. De huid behoudt zijn natuurlijke vochtbalans.

 

Gezichtslotion (30 ml) limited edition
Gezichtslotion ondersteunt het natuurlijke zelfherstellend vermogen van de huid, verfijnt de poriën, brengt het vocht- en vetgehalte in balans en geeft de huid een gezonde en levendige uitstraling. Gezichtslotion is de ideale dagelijkse versterking voor de normale, droge en gevoelige huid.

 

Rozencrème (30 ml)
Rozencrème is dé klassieker van Dr. Hauschka Cosmetica. Rozencrème heeft de kracht, maar ook de zachtheid van de roos in zich voor de dagelijkse verzorging van de normale, droge en gevoelige huid. De rijke crème harmoniseert de vet- en vochtbalans en geeft de huid een ontspannen en vitaal gevoel. Zeer geschikt voor de huid die neigt naar roodheid, irritatie en couperose.

 

Cosmeticaspons limited edition
De fijne poriënstructuur van de Dr. Hauschka cosmeticaspons is zeer geschikt voor een milde gezichtsreiniging en voor het verwijderen van de oogmake-up. Ideaal in combinatie met Dr. Hauschka Reinigingsmelk.

 

 

 

Wil jij een verzorgingsset winnen?

Doe mee aan de prijsvraag en beantwoord de volgende vraag:

Hoe heet de internationale make-up artist van Dr. Hauschka??
Kijk op de website van Dr. Hauschka voor het antwoord.

 

Je kunt deelnemen tot 15 december 2014

Like ook de Facebook pagina van Onze Suus. De winnaar wordt vermeld op Social Media en krijgt persoonlijk bericht.

 


Deelnemen is niet meer mogelijk.

Kijk hier voor andere leuke prijsvragen.

 

 

 

Share Button