Prijsvraag Bio-Amable Earth Mama Angel Baby pakket

Loopt tot 31 december 2014

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op dit
100% natuurlijke biologische verzorgingspakket!

 

Onze Suus mag namens Bio-Amable een heerlijk Earth Mama Angel Baby pakket weggeven.

De winkelwaarde is € 45,-.

 

Prijsvraag_Onze Suus_Bio-Amable_Earth Mama Angel baby_voor baby pakket

 

 

Het Earth Mama Angel Baby pakket bestaat uit:

 

 

Angel Baby Lotion 120 ml
Deze lotion bevat biologische ingrediënten, is zonder toxine en toevoeging van kunstmatige conserveringsmiddelen, geur- of kleurstoffen. Gewoon pure ingrediënten die de gevoelige baby huid hydrateert en van top tot teen beschermt. Deze lotion is helemaal geschikt voor baby’s en kinderen van alle leeftijden en voor het gehele lichaam.
Angel Baby Lotion is gemaakt van biologische rooibos, helende calendula en sinaasappel wat rustgevend is voor de huid en roodheid vervaagd.

 

 

Angel Baby Bath Blossoms
Angel Baby Bath Blossoms is een kalmerende en rustgevende mix. Een zoet kruidenbad voor baby`s van alle leeftijden! Verpakt in makkelijk te gebruiken zakjes, gevuld met pure biologische bloesems van calendula, kamille, rozen en lavendel, samen met citroenmelisse en hydraterende havermout.

 

 

Angel Baby Bottom Balm 60ml 
Je baby’s zachte huid heeft veel te voortduren. Van luieruitslag tot kleine schrammetjes en schaafwondjes. De klinisch geteste Angel Baby Bottom Balm helpt effectief en zacht bij het herstellen van de huid. Deze populaire balsem is een combi van biologische olijfolie met natuurlijke antibacteriële en schimmelwerende kruiden, shea butter en pure etherische oliën.
Deze ingrediënten zorgen voor verlichting bij jeukende insectenbeten, schaafwonden, waterpokken, uitslag en brandwonden.

 

 

Angel Baby Shampoo & Body Wash 160ml
Het is soms verbazingwekkend hoe je kleintje, puur en lief, zo vies kan worden. Het begint bij spugen, vervolgens komen de voedsel experimenten en bij het kruipen begint de strijd tegen de vuiligheid pas echt. Dan heb je een veilige effectieve zeep nodig die het gevoelige baby huidje verzorging geeft.
De Angel Baby Shampoo & Body Wash is een zeer zachte zeep zonder toevoeging van agressieve reinigingsmiddelen en bevat rustgevende calendula. De zuiver biologische vanille en etherische oliën van sinaasappel zorgen voor een heerlijke licht zoete geur.

 

Prijsvraag_Bio-Amable_earth mama Angel Baby_moeder en baby Prijsvraag_Bio-Amable_earth mama Angel Baby_kind in bad Prijsvraag_Bio-Amable_earth mama Angel Baby_kind Prijsvraag_Bio-Amable_earth mama Angel Baby_meisje

 

 

 

Wil jij dit verzorgingspakket winnen?

Doe mee aan de prijsvraag en beantwoord de volgende vraag:

Bio Amable verkoopt nog veel meer producten uit de Earth Mama lijn. Zowel voor baby’s als voor mama’s. Zoals zeep en thee die je tijdens en na de zwangerschap kan gebruiken. Welk ander product uit deze serie spreekt je aan en waarom?

 

Kijk op de site van Bio-Amable en maak je keuze.

 

Je kunt deelnemen tot 31 december 2014

Like ook de Facebook pagina van Onze Suus. De winnaar wordt vermeld op Social Media en krijgt persoonlijk bericht.

 


Deelnemen is niet meer mogelijk.

Kijk hier voor andere leuke prijsvragen.

 

 

Share Button