Prijsvraag Balm Balm

Je kunt deelnemen tot 10 september 2014

Doe mee en maak kans op deze
Balm Balm Facial Serie!

 

Onze Suus mag namens Bewust Goed deze verzorgende serie weggeven.

De winkelwaarde van deze set is € 17,50.

 

 

 

Onze Suus Prijsvraag_Bewust goed_Balm Balm

 

 

Mini versie van de Balm Balm Facial serie
Een Gorgeous mini versie van de Balm Balm Facial serie met een organic face cloth verpakt in een organic cotton zakje. Balm Balm is een 100% natuurlijke huidverzorgingslijn op basis van plantaardige oliën, bijenwas en andere voedende en verzorgende biologische ingrediënten.

 

 

Coconut face cleanser
Balm Balm Coconut face cleanser is een 100% natuurlijke gezichtsreiniger geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de zeer gevoelige huid. Deze geweldige cleanser is gemaakt van kokosolie die gewonnen wordt uit virgin kokosboter waardoor de kokosolie zeer geschikt voor de meest gevoelige huid.

 

 

Witchhazel Toner
Balm Balm Witchhazel Toner is een 100% natuurlijke fijne toner gemaakt van toverhazelaar (hamamelis). Werkt kalmerende en huid herstellend. De Witchhazel Toner kan ook gebruikt worden voor kleine wondjes, uitslag, insektenbeten en lichte brandwondjes.

 

 

Little Miracle Rosehip Serum
Balm Balm Little Miracle Rosehip Serum is rijk gevuld met drie mooie voedende oliën en vier fijne essentiele oliën die de huid laat ademen, verjongen en doet herleven! Het is een ultieme moisturizer voor je gezicht en door het gebruik van rijke plantaardige oliën die geheel door de huid worden opgenomen voelt het serum niet vet aan.

 

 

Hibuscus Face mask
Balm Balm Hibuscus Face mask is een 100% natuurlijke gezichtsmasker geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de zeer gevoelige huid.
Dit natuurlijke gezichtsmasker is gemaakt van een zachte blend van bruin rijstmeel, hibiscus poeder en de etherische olie geranium roos en heeft een reinigende en licht scrubbende werking voor een heerlijk zachte huid.

 

 

Face cloth
Balm Balm Face cloth is gemaakt van 100% natuurlijk katoen te gebruiken om je cleanser of tonic mee aan te brengen of je huid extra te reinigen. De Face cloths hebben een licht scrubbend effect.

 

 

 

Wil jij jezelf verwennen met deze heerlijke set?

Beantwoord de volgende vraag:

Noem 2 producten uit de Beauty & Skincare rubriek die jou aanspreken

 

Kijk op de website van Bewust Goed en maak je keuze.

 

Je kunt deelnemen tot 10 september 2014

Like ook de Facebook pagina van Onze Suus. De winnaar wordt vermeld op Social Media en krijgt persoonlijk bericht.

 

Deelnemen is niet meer mogelijk.

Kijk hier voor andere leuke prijsvragen.

 

Share Button