Michelle

Michelle Nanniga, Natuurlijk Durven Doen

 

 

“Mam, mag ik ook een zakje chips? Tsja, liever niet zoon. Ik heb wel een alternatief voor je!” Hoe ga ik daar straks mee om? Hij is nu nog te jong. Toch merk ik al de tweestrijd in de keuzes die we maken. Bewuste keuzes, over biologisch eten, een natuurlijke opvoeding, wasbare luiers, draagdoeken, tweedehands kopen en gifvrij speelgoed. Maar ook over consuminderen, het huishouden, onze verzorging en meer dingen zelf maken.

 

Nog dagelijks leer ik nieuwe dingen bij die passen bij de levensstijl die we hebben omarmd. Geitenwollensokken types? Alternatief? Nee, allesbehalve dat. We vinden het gewoon belangrijk dat we de aarde en alles wat de natuur heeft te bieden met respect behandelen. Dat willen we meegeven aan onze kinderen.

 

In de praktijk uit zich dat soms in kinderlijk simpele oplossingen, maar ook in pittige uitdagingen. Die ervaring deel ik graag. Ik schrijf over kritisch zijn en soms tegen de stroom in durven gaan. Je gevoel weer op de voorgrond zetten en vertrouwen hebben. Natuurlijk leven met het hele gezin is niet moeilijk. Je kunt meer dan je denkt. Je moet het gewoon durven en vooral… doen!

 

Meer weten over Michelle? Kijk dan op haar webblog Natuurlijk durven doen

Lees hier alle blogs die Michelle heeft geschreven

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.