Marieke van Haarlem

Mijn hart breekt wanneer ik merk dat een kind het gevoel heeft dat niemand z’n verdriet ziet. Dat het niemand durft te vertellen dat het eigenlijk bang is in het donker. Of dat het te horen krijgt: ‘je voldoet niet aan onze norm’.

 

Ik heb lang als coach/trainer met volwassenen gewerkt, en heb gemerkt dat veel van hen nog steeds worstelen met zaken uit hun kindertijd. Bepaalde angsten en emoties, en de manier waarop je met dingen omgaat, vinden daar hun oorsprong. Veel volwassenen voelden zich niet gezien als kind – ook al hadden hun ouders het beste met ze voor.

 

Dat gevoel (her)ken ik. Ik heb het om mij heen gezien en zelf ervaren.

 

Precies daarom ben ik kindercoach geworden. Om kinderen te helpen weerbaar te zijn. Stevig in hun schoenen te staan. Zodat ze op eigen kracht alles uit zichzelf kunnen halen – met een beetje hulp van ons: ouders, juffen en meesters, en andere volwassenen.

 

Marieke van Haarlem

 

Mijn naam is Marieke van Haarlem en ik ben NLP coach voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten en voor hun ouders die willen dat hun kind weer blij is en zich stabiel ontwikkelt. Ik help kinderen met leerproblemen en/of emotionele problemen door ze te laten zien hoe ze hier op eigen kracht oplossingen voor kunnen vinden – op een speelse en creatieve manier.

 

Ik ben gecertificeerd Internationaal NLP trainer, gecertificeerd MatriX Coach, gecertificeerd ‘Ik leer leren’ trainer en ben daarnaast getraind in het werken met het Enneagram en Systemisch werk.

 

In mijn blogs neem ik je mee in mijn ervaring, krijg je achtergrond informatie en tips. Zodat wij als ouders, verzorgers en begeleiders een veilige omgeving kunnen creëren waarin kinderen kunnen vallen en ook weer opstaan!

 

Lees meer op www.mariekevanhaarlem.com en ontvang gratis tips.

Hier vind je alle blogs die Marieke heeft geschreven

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.