Lidewij

Lidewij Disbergen“Dat wil ik ook kunnen”, dat gevoel begint bij mij vaak te kriebelen als ik op Pinterest, Youtube of Elke, mooie foto’s zie van eigen creaties. Ik vind het dan vooral leuk om te kijken hoe iets werkt. Zo heb ik al eens een heel zwangerschapsverlof besteedt aan het schrijven, schilderen en inbinden van een prentenboekje voor m’n pasgeboren nichtje.

 

Do it Yourself: zelf doen! Dat past wel bij mij. Het geeft veel inspiratie en creativiteit, maar er horen ook wel wat valkuilen bij. “Zelf doen” betekent in mijn geval namelijk ook, niet zo goed zijn in delegeren of de hulp in schakelen van iemand. Dit weet ik van mezelf en dat zorgt ervoor dat ik me soms ook onzeker voel over het resultaat van mijn creaties. Is het wel goed genoeg, of had ik het beter over kunnen laten aan een echte professional?

 

Mijn grootste Do it Yourself project is het opzetten van mijn eigen bedrijf: FairFeestje. Een website met vrolijke, eco en fairtrade feestartikelen en natuurlijk Do-it-Yourself tips. Het idee, het vinden van de juiste producten, de vormgeving, het bouwen van de site, etc. etc. heb ik zelf gedaan. Als echte Do-it-Yourselver is dit natuurlijk een geweldig proces en heel spannend toen ik online ging en naar buiten trad met mijn ‘kindje’. Tot nu toe gaat het eigenlijk best goed: de site werkt, ik krijg leuke reacties en ik krijg steeds meer bestellingen. En natuurlijk blijft er nog veel te sleutelen en uit te vinden, dus ik kan er voorlopig lekker mee bezig blijven.

 

Voor Onze Suus wil ik leuke Do-it-Yourself tips delen die je feestje een extra persoonlijk tintje geven. Hierbij maak ik gebruik van gerecycled materiaal of biologische producten.

 

Lees hier alle blogs die Lidewij geeft geschreven

 

 

http://www.fairfeestje.nl

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.