Karin

Karin op hek onze SuusMijn volledige naam is Karin Smulders. Ik ben mede eigenaar van onze Suus en vindt het leuk om over kunst te schrijven. Geen gewone kunst, maar kunst gemaakt van bijzonder materialen.

 

Op internet kom ik veel leuke dingen tegen die ik graag met iedereen wil delen. Hierboven schrijf ik wel kunst, maar dat is niet altijd zo. Soms kom ik iets tegen dat niet onder de noemer kunst valt maar wel de moeite waard is om een blog over te maken.

 

Ik hoop dat je mijn blog met veel plezier zult lezen, maar voornamelijk met veel plezier zult bekijken. Ik ben namelijk niet zo van veel tekst. Ik houd er van om plaatjes te kijken. Daarom is Pinterest ook zo’n verslaving. ’s Avonds op de bank wil ik mezelf nog wel eens verliezen in Pinterest.

 

Met mijn blog ga ik daarom ook zo veel mogelijk plaatjes met jullie delen. Ik zou het heel leuk vinden als jullie de plaatjes, die ik allemaal voor jullie heb gevonden, weer gaan delen met al jullie vrienden. Op welke manier dan ook. Wij hebben het je daarom gemakkelijk gemaakt en alle mogelijkheden van delen onder aan elke pagina van de site geplaatst. Denk er wel om dat je altijd de link naar onze site of de bron erbij blijft vermelden.

 

Laat me vooral ook weten wat je er van vindt. Ook als je het niet leuk vindt wil ik graag weten waarom niet. Zo kan ik mijn blog en wij onze website verbeteren.

 

Wil je nog meer over mij weten, kijk dan op mijn persoonlijke pagina.

 

Veel kijk en leesplezier.

 

 

 

Lees hier alle blogs die Karin heeft geschreven

 

 

 

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.