Jasmin

Mijn naam is Jasmin Ariëns , ik ben 26 jaar en opgeleid als hormoonfactortrainer, voedingsdeskundige en healthcoach. Zelf ben ik altijd met mijn gezondheid en die van anderen bezig, daarom begon ik een eigen webwinkel

 

Op dit moment zijn er veel mensen toe aan een detox, doordat we regelmatig worden blootgesteld aan gifstoffen, gaat dit zich opstapelen in het lichaam. Gezonde voeding, detoxen en natuurlijke cosmetica kan al veel uitmaken. Ik merk dat mensen steeds bewuster omgaan met hun lichaam, en dat is een goed teken!

 

Sinds een jaar heb ik nu ook een eigen natuurwinkel in Dongen: Fairstore. Als klein kind droomde ik al om een eigen winkel te beginnen. Naast biologische voeding, supplementen en cosmetica verkopen we ook fairtrade kleding en cadeau’s. Met mijn achtergrond als healthcoach adviseer ik mensen regelmatig hun voeding wat aan te passen en geef ik voedingsadviezen op maat. Ieder lichaam is anders en daarom heeft ieder mens anderen behoeftes.

 

Regelmatig geven we ook workshops hoe je bijvoorbeeld lekkere en gezonde smoothies zelf thuis kunt maken. Er is veel belangstelling voor deze avonden. Door mijn passie te volgen kan ik ook anderen mensen inspireren om bewuster te gaan leven!

 

Jasmin_Blogger Onze Suus

 

Lees hier alle blogs die Jasmin heeft geschreven

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.