Eline Weijers

Bloggers_Onze Suus_Eline WeijersIk ben Eline Weijers, getrouwd met Coen en samen hebben we een zoon (2009). Ik geniet enorm van kinderen: hun verwondering, enthousiasme en leven in het hier en nu!

 

Waar ik in geloof is dat een stevig geworteld kind dat lekker in zijn vel zit opgroeit tot een succesvolle en stabiele volwassene. Een hechte emotionele band tussen ouder en kind speelt hierin een belangrijke rol. Daarom begeleid ik vanuit mijn bedrijf Ouderschap vanuit je Hart ouders bij de emotionele ontwikkeling van hun kind.

 

Waar ik mij op richt is ouders handvatten geven om zo met situaties om te gaan als een baby of jong kind dat veel huilt, een kind dat verlegen is, een peuter die zijn grenzen aan het verkennen is, een kind met driftbuien, een kind dat niet luistert of een dwars en brutaal kind. Handvatten waardoor ouders nieuwe perspectieven krijgen om met de emoties van hun kinderen om te gaan en er zo voor te zorgen dat iedereen weer lekker in zijn vel zit.

 

Dit doe ik via het geven van trainingen, workshops en lezingen, individuele begeleiding en het schrijven van blogs.

 

Mijn motto is dat een kind dat lekker in zijn vel zit ook goed uit de verf komt!

 

In de blogs die ik voor Onze Suus schrijf wil ik je een andere, misschien verrassend andere blik geven op het contact dat je met je kind kunt hebben. In de blogs deel ik mijn ervaring en tips.

 

Veel plezier met het lezen van mijn blogs: of je dat nu doet vanuit frustratie of vanuit inspiratie

Hartelijke groeten,

Eline

 

Lees hier alle blogs die Eline heeft geschreven

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.