Caroline Middelburg

Bloggers Onze Suus_Caroline Middelburg

 

Ik ben Caroline Middelburg en hou van lekker eten, van mooi gedekte tafels en van het geven van gezellige etentjes. In mijn vrije tijd lees ik graag recepten uit kookboeken en culinaire tijdschriften.

 

 

Als puber nam ik al het koken van mijn moeder over en de liefde voor eten en koken is sindsdien alleen nog maar groter geworden. Als iemand van vakantie komt vraag ik altijd meteen: ‘En? Wat hebben jullie daar gegeten?’

 

 

Bakken doe ik ook graag en ik maak graag taarten, muffins en andere heerlijke zoetigheden. Aan de andere kant heb ik ook een grote interesse in voeding. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten en ben zoals dat heet een flexitariër. Ik eet veel groente en weinig vlees. Mijn baksels laat ik meestal wel in hun waarde en zijn dus allesbehalve gezond.

 

 

Voor Onze Suus schrijf en fotografeer ik recepten. Ik probeer mensen te inspireren en aan het koken te krijgen. Vaak bedenk ik de recepten zelf. Als het door de keuring thuis komt, maak ik er een foto van en plaats ik het op mijn blog.

 

 

Lees hier alle blogs die Caroline Middelburg heeft geschreven

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.