Benita

Benita bij bomen onze Suus

Ik ben een dertiger, getrouwd met een sportieve, nuchtere accountant en moeder van drie lieve, grappige en ondernemende stuiterballen. Na de zwangerschap van de middelste bleef ik verschrikkelijke moe. Met veel moeite hield ik alle ballen in de lucht. Niet echt normaal voor een vrouw in de bloei van haar leven.

 

Door een alternatieve arts, artikelen in tijdschriften, verhalen van familieleden en vriendinnen besloot ik mijn voedingspatroon om te gooien. Ik eet nauwelijks nog suiker en de energie stroomt weer door mijn lijf! Verbaasd over het effect van voeding ben ik me gaan verdiepen in gezond en bewust leven.

 

En dat is veel breder dan voeding. Bewust leven heeft voor mij ook te maken met natuurlijk ouderschap, vrijwilligerswerk, consuminderen, fairtrade, bewegen en persoonlijke ontwikkeling. Het is een manier van leven.

 

 

Ik ben toevallig geboren in een prachtig, vrij en rijk land en wil mijn kinderen bewust maken dat dit niet vanzelfsprekend is. Daarom probeer ik de voetafdruk van mijn gezin zo klein mogelijk maken. Ik zoek naar producten, ideeën en manieren die onze leefomgeving zo min mogelijk belasten. Deze zoektocht deel ik graag met jou. Ga je met me mee?

 

Wil je nog meer over mij weten, kijk dan op mijn persoonlijke pagina.

 

Lees hier alle blogs die Benita heeft geschreven.

 

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.