Lezing door Christine Algera

Tijdens “Onze Suus Inspireert” geeft Christine Algera een lezing over zichtbaarheid in woorden.

 

Even voorstellen

 

Onze Suus_Lezing_Christine Algera

Ik ben Christine Algera, schrijfcoach, ondernemer en storyteller. Ik help jou als zelfstandig ondernemer om onweerstaanbaar over je bedrijf te communiceren, zodat jouw ideale klanten direct voor jou kiezen.

 

Ik geef je tips en inspiratie om jou te helpen meer zichtbaar te worden als de ondernemer die je echt bent. Zodat mensen jou gaan herkennen en direct vertrouwen. En dan fan van je worden: ze worden klant, keren regelmatig terug en vertellen anderen ook over jou. Dat is de kracht van woorden en verhalen!

 

Ik geloof niet alleen in de kracht van woorden, maar ook in de kracht van kleine ondernemers. In jou dus! Juist ondernemers zoals jij werken vanuit hun hart en willen iets moois in de wereld zetten. Om mensen te helpen of de wereld een stukje mooier te maken. Daar gaan wij met z’n allen een hele grote rol in spelen, let maar op.

 

De lezing

Veel ondernemers zijn heel gepassioneerd bezig met hun bedrijf, maar vinden het vaak lastig om zichzelf te laten zien, omdat dat vaak ongemakkelijk voelt. Maar in deze tijd is het juist heel belangrijk dat je jezelf als ondernemer laat zien! Mensen willen graag weten met wie ze zakendoen, ze willen je leren kennen, leuk vinden en vertrouwen. Bovendien zijn ze vaak op zoek naar bedrijven die het anders doen: eerlijker en duurzamer. Maar dan moeten ze wel weten dat jij hen kunt helpen!

 

Je moet mensen laten weten dat jij bestaat.

Dat betekent dat je wat jij doet, de waarde die je toevoegt, naar buiten moet brengen. Op een aantrekkelijke en overtuigende manier. En nee, daarvoor hoef je echt geen gladde verkoper te worden of jezelf allerlei trucjes aan te leren. Door het vertellen van jou eigen unieke verhaal kun je je bedrijf krachtig en herkenbaar neerzetten, mensen aan je bedrijf binden en de klanten gaan aantrekken die jij het liefste wilt.

 

Meer weten over Christine Algera? kijk dan eens op haar website.

 

 

Schrijf je nu in voor Onze Suus Inspireert want vol=vol

 

Logo

 

 

Share Button

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.