Kortingsactie: Seepje

Bestel t/m 5 december dit 100% natuurlijke wasmiddel van Seepje en betaal geen verzendkosten.

 

 

Vul bij je bestelling de kortingscode ”onzesuus”  in en de verzendkosten worden niet in rekening gebracht.

 

 

 

prijsvraag Onze Suus seepje wasmiddel

 

 

Seepje is een 100% natuurlijk wasmiddel dat goed is voor jou én voor het milieu. Seepje gelooft in de kracht van de natuur, daarom wassen zij hun kleding met schillen van de Sapindus Mukorossi-vrucht. Deze schillen staan bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep af en maken zo de was heerlijk schoon. Ze zijn vrij van allergenen, volledig plantaardig en bevatten géén chemische stoffen. Daardoor zijn ze vriendelijk voor de huid. Seepje laat de natuurlijke waskracht van de schillen het werk doen!

 

Kijk op de website van Seepje voor meer informatie.

 

 

Deze kortingsactie loopt t/m 5 december

Share Button

Éen reactie

 1. C.W.G. Bodewes-v.d.Broek zegt:

  Leuk dat deze twee jongens het Seepje willen introduceren in
  Nederland. Ik was al jaren met de noten en heb heel goede resultaten daarmee. Zelfs de vuile rijbroeken van mijn dochter
  worden er mee schoon en ik heb ook geen vuile vieze drap meer in de ring van de wasmachine zitten. Biona Natuurproducten in Scherpenzeel . http://www.biona.tv verkoopt deze al jaren.Met 1 kilo Indiase wasnoten kunnen 100-150 wasbeurten gedaan worden.
  Mocht de was heel heel vuil zijn dan kan men er altijd een schepje waszout aan toevoegen. De was ruikt heerlijk fris. Ook ik heb geprobeerd mensen enthousiast te krijgen voor de noten maar de mensen vonden het enige nadeel dat, als je het zakje noten niet
  meteen na de was uit de wasmachine haalt en je hebt er witte was inzitten het een bruine kleur op de was achterlaat. Dat heb ik zelf ook ervaren.Het is een heel goed alternatief voor al die dure en milieuvervuilende middelen die er op de markt zijn.
  Geweldig initiatief en ik vraag mij af hoe deze jongens de noten aan de vrouw/man gaan brengen.

Praat mee

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden aangegeven met *.